Школският звънец пак удари

15 септември – първият учебен ден! От всички страни към нашето училище заприиждаха ученици с големи букети в ръка, техните родители, близки и познати и много гости. Отново се събрахме в училищния двор, за да започнем новата учебна година с много радост и надежда. С повече ученици от предходната година започна новият учебен сезон в Свети Влас. Първият звънец чуха 200 ученици. Първокласниците са 46. Класни ръководители на първолаците са Искра Данова и Магдалена Жечева. Като че за най-малките, вълнението от първия учебен ден е най-голямо. Защото всичко е ново и непознато – училището, уроците, класната стая , госпожата…
Тържественото откриване на новата учебна година започна точно в 9 часа под звуците на химна. Приветствени слова и празнична програма предшестваха влизането на учениците в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“. Учениците пяха, танцуваха, превъплъщаваха се и в роли на приказни герои. Първокласниците пък получиха ключ на знанието от втори клас и по традиция влязоха в класните стаи под огромна шестица – да им върви през годината!
Поздравителен адрес от името на кмета на Община Несебър Николай Димитров прочете Красимира Тодорова, началник отдел „Здравеопазване, образование и хуманитарни дейности в Община Несебър.

Галерия